Bijeenkomst zondag 10.30u

Bijeenkomst zondag 10.30u

Reggestraat 100, 7468 EP ENTER

time 10:30

4 juli 2021

Welkom in Reggestroom
We kunnen weer bij elkaar komen en we proberen onze bijeenkomsten zo toegankelijk mogelijk te maken. Er is een goede ventilatie, en we blijven nog even op 1,5m afstand.
We hopen dat het een fijne ervaring zal zijn als je bij ons binnenstapt. Bij vragen kun je altijd terecht bij ons welkomstteam, zij staan bij de ingang om iedereen te verwelkomen.
Er is één bijeenkomst op zondagochtend om 10.30u. Dit is in Sporthal de Zomp, Reggestraat 100, ENTER. Parkeren is mogelijk naast de sporthal en aan de Bornerbroekseweg.
Voor dat we beginnen
Voel je vrij om eerder te komen en mensen van Reggestroom te ontmoeten. Het welkomstteam vind het leuk om te horen dat je voor het eerst komt, zij zijn graag bereid je wegwijs te maken en vragen te beantwoorden.
Muziek
Onze bijeenkomst begint met een tijd van samen zingen. Ons muziekteam speelt moderne liederen. Daarbij zijn wij gewend om God op een uitbundige manier te aanbidden, maar voel je niet verplicht tot iets, voel je juist vrij om te doen waar jij je prettig bij voelt. Wees vooral jezelf.
Voor de kinderen
We willen graag dat je met je hele gezin geniet in Reggestroom. Daarom hebben we ook voor de kinderen aparte kinderdiensten. Er wordt aangegeven wanneer de kinderen naar hun plek kunnen gaan. Als je hulp nodig hebt om de verschillende kindergroepen te vinden vraag het aan het welkomstteam.
Giften
Tijdens de bijeenkomst is er gelegenheid om te geven voor de opbouw van Gods Koninkrijk. Voel je niet verplicht om te geven – dit is voor mensen die Reggestroom als hun thuis ervaren. Als je geen geld bij je hebt kun je gebruik maken van een machtigingsformulier of QR code.
Het Woord
Iedere week zal één van de leiders van de Kerk, of een gast spreker het woord van God met ons delen. Vaak volgen we een serie van preken door een bepaald Bijbelboek, of over een bepaald onderwerp dat ons laat zien hoe een leven met God relevant kan zijn in ons dagelijks leven. Aan het eind van de bijeenkomst is er een (diaken of oudsten) echtpaar beschikbaar om met je te bidden, als je dat wilt.
Mensen leren kennen
Na de bijeenkomt om ongeveer 12.00 u, kletsen we nog even na op het terras buiten. Koffie en thee wordt geserveerd door sportcafé de Zomp. Er zullen voldoende mensen beschikbaar zijn om, als je dat leuk vind, een praatje te maken en/of eventuele vragen die jij hebt te beantwoorden.
We zien uit naar je komst!