R-Fire

R-Fire

Rondweg 25, Enter

time 19:45

5 augustus 2020

Na een lange tijd van online bidstonden kunnen we nu weer live bij elkaar komen. Voor de tweede keer zijn wij buiten in de tuin bij Herman en Gérita, Rondweg 25, ENTER zodat we 1.5m afstand kunnen houden. Er zal ruimte zijn om God te loven en te prijzen, om voor elkaar te bidden, maar ook om belangrijke dingen over het reilen en zeilen van de gemeente te horen.

Koffie en thee zijn klaar om 19:45u. Iedereen van harte uitgenodigd.
Doe mee en bid mee voor alle praktische dingen en geestelijke aspecten van Zijn gemeente in deze omgeving. Eénparig gebed is het haardvuur van de gemeente en is de basis van alle groei die we mogen zien. God heeft deze regio op het oog, dus we bidden voor Reggestroom maar ook voor Twente. Op gebed rust zegen, op jou gewoonte om te bidden rust meer zegen, maar een geest van continu gebed wordt nog meer gezegend en dat kunnen we jaren en jaren voortzetten. We weten en geloven dat door gezamenlijk gebed doorbraken in situaties gegeven worden.

Check:

Lees i.v.m COVID-19 onderstaande vragen:  Als je één van de vragen met ja beantwoord, kom dan niet op de R-Fire maar laat het weten, dan kun je online meedoen.

“Bid voortdurend en laat u daarbij leiden door de heilige geest. Verslap daarin niet, maar houd vol en bid onafgebroken voor de andere christenen.” (Efeze 6:18 BOEK)

“Wees altijd verheugd, bid onophoudelijk, dank God onder alle omstandigheden, want dat is wat hij van u, die één bent met Christus Jezus, verlangt.” (1 Thessalonicenzen 5:16-18 NBV)

“Blijf altijd bidden. Verslap daarin niet en toon de Here uw dankbaarheid.” (Kolossensen 4:2 BOEK)