Vragen? Probeer Alpha

 

Wat kan ik verwachten?

Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. Tijdens circa tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Op Alpha denk je samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. En het is helemaal gratis! (Klik hier voor Alpha online)

image

ONTMOETEN

Of het nou een paar vrienden rond de keukentafel zijn, of snel even bijpraten met koffie en taart via Zoom. Het brengt mensen dichter bij elkaar, en dat is bij Alpha niet anders. Bij de Live Alpha beginnen we met samen eten, en de Online Alpha met een spel en wat fun ! Beide zijn geweldige manieren om het samenzijn te bevorderen en elkaar beter te leren kennen.

image

VRAGEN

De uitleg en video's zijn er op gericht om iedereen te betrekken en het gesprek op gang te brengen. Meestal duurt dit zo'n 30 minuten, daarvoor wordt er een video afgespeeld. De grote vragen rondom geloof worden verkend en de basis dingen van het christen zijn worden uitgelegd. Vragen als "wie is Jezus" en "hoe kan ik geloven", worden beantwoord.

image

ONTDEKKEN

Dit is misschien wel het meest belangrijke deel van de Alpha avonden: de kans om eenvoudig je gedachten en ideeën in een kleine groep te bespreken. Het is natuurlijk niet verplicht om iets te zeggen, maar je mag (echt) alles zeggen. Het is een kans om te horen van anderen en om met jouw eigen zienswijze bij te dragen aan het gesprek in een open, vriendelijke en eerlijke omgeving.

Aanmelden Alpha

Jouw naam

Jouw e-mail

Jouw telefoon nummer

Leeftijd

Geef hieronder aan of je een LIVE Alpha wil volgen of een ONLINE Alpha
LIVE AlphaONLINE Alpha

Tijd en Plaats

volgt nog ivm corona

Ontdek het zelf op de LIVE Alpha en kom vrijblijvend naar de introductie avond begin 2021. (datum volgt) Of meld je aan voor een ONLINE Alpha. Deze start direct bij voldoende aanmeldingen. Jong of oud, gelovig of niet-gelovig, vragen of twijfels, iedereen is van harte uitgenodigd.